Service

konaktex » Service & Installatie

Wij, konaktex verlenen je graag de beste service tegen de beste condities. Wij maken je wegwijs in de hedendaagse satelliet apparatuur en de vele mogelijkheden, verlenen je de nodige informatie en dit zonder enige koopverplichting. Wij beschikken over een eigen advies, plaatsing, service en herstellingsdienst. Met deze troeven in handen en ons groot tevreden klanten aanbod kunnen wij de laagste prijs hanteren en een uitstekende service bieden.

Onze verkoopprijzen van apparatuur en materialen zijn zonder transport, installatie en/of afregelkosten. De koper/gebruiker kan opteren om zelf de installatie uit te voeren welke echter niet zo moeilijk is voor wie een beetje handig en technisch is. Om echter het optimale resultaat uit uw systeem te halen is het misschien wel aan te raden om uw satellietinstallatie door een professional te laten monteren, afregelen en in te stellen. Zo voorkom je problemen zoals blokvorming bij regen weer etc.

Instellen ontvanger, Laden kanalen. Een bij ons aangekochte ontvanger kan je door ons laten aanpassen/programmeren met: - Nieuwe/recente software (10, 15 a 20€ afhankelijk van merk, type, in te laden kanalen) - Aanpassen kanalen lijsten Astra1-2-3-HB (10 a 20€, multisatelliet ontvangst - draaibaar betaal je de tijd hiervoor nodig) In de mate van het mogelijke wordt dit direct uitgevoerd, klaar terwijl je wacht !!!

Voor een niet door ons verdeeld merk of niet recent toestel betaal je de tijd die nodig is om de gevraagde wijzigingen uit te voeren 45 €/uur.

Installatie / professionele afstelling schotelantenne Voor de doe-het-zelver verlenen wij de nodige uitleg bij aankoop. Lukt het je niet of verkies je dat de schotel door ons professioneel wordt uitgericht, helpen wij je graag verder. Kosten afregeling van een standaard schotel systeem met Single, Duoblock, Monoblock - lnb bedraagt 49€ exclusief BTW + verplaatsingskosten 1.00 €/km (Contante betaling !!). In dit geval heeft u zelf alles bevestigd en gemonteerd, de nodige kabels getrokken, satellietontvanger geplaats en aangesloten op de TV. De schotel moet op een normale manier te bereiken zijn (max. hoogte 5 meter). Voor extra werken indien nodig (voor goede ontvangst bv. verplaatsen schotel, bekabeling etc.) wordt 50€/uur exclusief BTW aangerekend.

of verkies je om de volledige installatie door ons te laten uitvoeren het volgende: Voor een standaard installatie (schotel met Single, Duoblock, Monoblock - lnb en één single ontvanger) betaal je +/- 125€ exclusief BTW + verplaatsingskosten 1.00€/km (Contante betaling !!).

Hierin is het volgende inbegrepen: - Plaatsen schotelantenne op een normaal toegankelijke plaats (max. 5 meter hoogte) - Plaatsen en bevestigen één Coaxkabel vanaf schotel tot aan ontvanger (tot 20 meter). - Schotel professioneel uitrichten en optimaal afregelen. - Aansluiten lnb, ontvanger, TV en in bedrijf stellen. - Korte uitleg van de werking en het dagelijks gebruik.

Herstelling Een toestel onder garantie dient voorzien te zijn van de aankoopfactuur bij het binnen brengen. Voor een niet bij ons aangekocht toestel onder garantie wordt 20€ administratie/verzending kosten aangerekend bij het binnen brengen. Voor een bestek of nazicht van een toestel niet onder garantie betaal je 15 a 20€ zonder herstelling bij het binnenbrengen van het toestel. Een vervangtoestel kan bekomen worden mits waarborg van 75€ te voldoen.

Testen, nazicht apparatuur. LNB Denk je problemen te hebben met je LNB kan je deze door ons laten testen (5 a 10€) Ontvanger Denk je problemen te hebben met je ontvanger kan je met de ontvanger langskomen en proberen wij deze direct in de mate van het mogelijke. Voor een niet bij ons aangekocht toestel betaal je 5€. Vergeet je afstandbediening niet.

Verzenden goederen Goederen kan je bestellen via de website door ons een mailtje te sturen met wat je wenst. Verzending kosten vallen ten laste van de koper. Te betalen via vooruit betaling van het te betalen bedrag (materialen + verzendingkosten) over te schrijven op onze rekening, zodra het bedrag op onze rekening staat wordt het pakje verzonden. Verzending Kosten: Verzendingen tot 2 kg.: vooruitbetaling via overschrijving +/- 12€.

Verzendingen meer dan 2 kg. tot 10kg: vooruitbetaling via overschrijving +/- 15€. Verzendingen meer dan 10 kg. tot max. 20kg. vooruitbetaling via overschrijving +/- 18€

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten op deze pagina of problemen na het wijzigen van de firmware !!!

Mesaj gönder